Van olyan ismerősöd, aki mindig is sztárriporter szeretett volna lenni, de csak otthon gubbaszt? A barátnőd már a tizedik blogbejegyzését osztja meg veled az új edzésprogramjáról, és úgy érzed, többre hivatott ő is és a barátságotok is? Vagy éppen, komolyabbra fordítva a szót,  te vagy az, akit érdekel az újságírás?

Keresd fel az Első leütés Facebook oldalát, nyomj egy lájkot a nyereményes posztra, és várd, hogy a postás még karácsony előtt csengessen egy ajándék Első leütés című könyvvel!

Mármint ha szerencséd van, mert hogy remélhetőleg a három kisorsolandó könyvre több jelentkező is akad majd.

Ha nagyon kényelmes vagy, persze itt is lájkolhatod:

 

Fontos: csak lájkolnotok kell (ezt a posztot) Ennek az “Élek az ajánlattal gomb”-nak (Get offer) az értelme ebben az esetben csak annyi, hogy kapsz egy emailt a játék feltételeiről (lásd alább), de egyébként kizárólag a posztra érkezett lájkok (tetszikek) alapján sorsolunk.  

A nyereményjáték szabályai:

Három Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet sorsolunk ki azok között, akik ezt a posztot december 13. péntekig lájkolják.

A nyerteseket a lájkolók között véletlenszerűen választjuk ki, mindenki azonos eséllyel indul.

A nyertesektől a kiadvány kikézbesítése céljából elkérjük majd postacímüket, amelyet nem a Facebook, hanem a kiadó kezel majd.

A könyvet a nyerteseknek már péntek délután postára adjuk, hogy karácsonyig biztosan célba érjen.

A játékot nem a Facebook szponzorálásával, jóváhagyásával vagy a Facebookkal közösen szervezzük, abban a Facebook semmilyen módon nem működik közre.