KezdőlapUncategorizedKépregénycsík...

Képregénycsík az élet napilapos oldaláról

Ha már az elébb volt itt szó képregényes újságírásról, legyen szabad most újságírós képregényt is ajánlanom.

A sok okoskodás mellett nyilván itt is belefér, hogy legyen olykor lélegzetvételinyi szünet, és foglalkozzak végre az élet napos, akarom mondani napilapos oldalával. Mert hogy Napilapos, ez a címe annak a napokban indult blognak, amely tulajdonképpen többé-kevésbé rendszeresen frissülő képregénycsík egy magyar szerkesztőség mindennapjairól. „A téma az utcán hever, de néha rajta állsz” – hirdeti a blog jelmondata, a szerzőnek azonban én nem javasolnám, hogy arrébb lépjen, mert ez a csík úgy jó, ahogy van: üde humor, finom női meglátások egy olyan világból, amely Magyarországon még mindig meglehetősen férfi univerzum.

A blog mindenesetre autentikus… ezt onnan tudom, hogy a Napilapos képregénycsíkot újságíró, egy kolléganőm – Győr Ágnes – rajzolja a Magyar Nemzetnél.

A lényegre törő útmutató az írás és újságírás fortélyairól 420 nagyalakú oldalon

Írj olyan cikket vagy posztot, amelyet olvasóid is szeretni fognak! Legyen szó rövidhírről vagy hosszú magazincikkről, az ELSŐ LEÜTÉS megmutatja, HOGYAN.

1 hozzászólás

  1. Már Oliver Kugler munkásságát illetően felmerült bennem néhány kérdés a szerző vélekedésével kapcsolatban. Akkor nem volt kedvem értetlenkedni.
    Most kifejezetten meglepődtem. Milyen szempontrendszer alapján dönti el, hogy valaminek van-e létjogosultsága? Az említett két esetben különösképpen furcsa ítéletek születtek.

Többféle bejelentkezéssel is hozzászólhatsz

Legolvasottabb posztok