KezdőlapUncategorizedNyerhetsz egy...

Nyerhetsz egy könyvet, ne hagyd ki!

Van olyan ismerősöd, aki mindig is sztárriporter szeretett volna lenni, de csak otthon gubbaszt? A barátnőd már a tizedik blogbejegyzését osztja meg veled az új edzésprogramjáról, és úgy érzed, többre hivatott ő is és a barátságotok is? Vagy éppen, komolyabbra fordítva a szót,  te vagy az, akit érdekel az újságírás?

Keresd fel az Első leütés Facebook oldalát, nyomj egy lájkot a nyereményes posztra, és várd, hogy a postás még karácsony előtt csengessen egy ajándék Első leütés című könyvvel!

Mármint ha szerencséd van, mert hogy remélhetőleg a három kisorsolandó könyvre több jelentkező is akad majd.

Ha nagyon kényelmes vagy, persze itt is lájkolhatod:

 

Fontos: csak lájkolnotok kell (ezt a posztot) Ennek az „Élek az ajánlattal gomb”-nak (Get offer) az értelme ebben az esetben csak annyi, hogy kapsz egy emailt a játék feltételeiről (lásd alább), de egyébként kizárólag a posztra érkezett lájkok (tetszikek) alapján sorsolunk.  

A nyereményjáték szabályai:

Három Első leütés – Gyakorlati újságírás nem csak kezdőknek című könyvet sorsolunk ki azok között, akik ezt a posztot december 13. péntekig lájkolják.

A nyerteseket a lájkolók között véletlenszerűen választjuk ki, mindenki azonos eséllyel indul.

A nyertesektől a kiadvány kikézbesítése céljából elkérjük majd postacímüket, amelyet nem a Facebook, hanem a kiadó kezel majd.

A könyvet a nyerteseknek már péntek délután postára adjuk, hogy karácsonyig biztosan célba érjen.

A játékot nem a Facebook szponzorálásával, jóváhagyásával vagy a Facebookkal közösen szervezzük, abban a Facebook semmilyen módon nem működik közre.

 

 

A lényegre törő útmutató az írás és újságírás fortélyairól 420 nagyalakú oldalon

Írj olyan cikket vagy posztot, amelyet olvasóid is szeretni fognak! Legyen szó rövidhírről vagy hosszú magazincikkről, az ELSŐ LEÜTÉS megmutatja, HOGYAN.

Többféle bejelentkezéssel is hozzászólhatsz

Legolvasottabb posztok