KezdőlapUncategorizedSikeres könyv...

Sikeres könyvbemutató + kritika rovat

Tudom, a cím kissé fennhéjázó, de tényleg sokan voltunk múlt szerdán: az érdeklődők megtöltötték a Tranzit Art Cafét, sokaknak ülőhely sem jutott. Ha ez a siker mérőszáma, akkor a könyvbemutató sikeres volt. (Hogy hányan unták közben halálra magukat, azt persze nem tudtam megszámolni 🙂 )

Mindenesetre a könyvbemutató résztvevőinek számán túl igyekszem más visszajelzést is adni leendő olvasóimnak: a könyvről megjelent méltatások, kritikák innentől fogva új rovatban jelennek majd meg. reméljük, idővel elég ilyen írás (linkje) kerül majd fel ide ahhoz, hogy a könyv megvásárlását mérlegelők könnyebben dönthessenek.

Kezdetnek íme Árvai Magdolnának, a Nők Lapja riporterének méltató szavai. Az előzetes programtól eltérően ő mondta a laudációt a bemutatón, mivel Osztovits Ágnes, a Heti Válasz főmunkatársa betegség miatt kénytelen volt lemondani az eseményen való részvételét. (Írt viszont kritikát a könyvről, amely a Heti Válasz legfrissebb számában olvasható – amint felkerül a hetilap internetes oldalára, link is lesz hozzá.)

Addig is, és amíg más is ír majd kritikát a könyvről, be kell érnetek a laudációval. Az ilyenkor szokásos dicséret mellett Árvai Magdolna méltatásában szép gondolatokat találtok az újságíró hivatásáról, talán emiatt is érdemes elolvasni.

A lényegre törő útmutató az írás és újságírás fortélyairól 420 nagyalakú oldalon

Írj olyan cikket vagy posztot, amelyet olvasóid is szeretni fognak! Legyen szó rövidhírről vagy hosszú magazincikkről, az ELSŐ LEÜTÉS megmutatja, HOGYAN.

Többféle bejelentkezéssel is hozzászólhatsz

Legolvasottabb posztok