KezdőlapUncategorizedInterjú a sze...

Interjú a szerzővel a Hír TV-n – FRISSÍTÉS: videóval

Kedden ment először adásba a Hír TV Paletta című műsorában az a pár perces interjú, amelyben a könyv születésének okairól, körülményeiről beszélek. Most már fönn a videó is a Youtube-on.

Kicsit lámpalázas voltam, bár szerepeltem már tévében (nem televíziós újságíró vagyok, hanem nyomtatott lapnál dolgozom). A felvétel előtt a szintén interjúra várakozó Zoránnal beszélgettem a stúdió előterében, és arról kérdezgettem az ajtó felé pislogva, milyen érzés kimenni tízezer ember elé a színpadra.

Ez a szám ugyanis kicsit megnyugtatott.

Zorán megosztott pár trükköt. Ezek között említette, van olyan előadóművész, aki azt csinálja, hogy az utolsó pillanatig beszélget valakivel, aztán ebből a beszélgetésből érkezik a színpadra. Így nincs ideje nagyon bepánikolni.

Azt hiszem, Zorán segítségével most én is ezt csináltam. Olyan jól elbeszélgettünk, hogy szinte sajnáltam bemenni a stúdióba. Egyébiránt rendkívül közvetlen, higgadt ember, a felvétel után, kifelé menet még meg is nyugtatott, hogy minden rendben, jó volt 🙂

A lényegre törő útmutató az írás és újságírás fortélyairól 420 nagyalakú oldalon

Írj olyan cikket vagy posztot, amelyet olvasóid is szeretni fognak! Legyen szó rövidhírről vagy hosszú magazincikkről, az ELSŐ LEÜTÉS megmutatja, HOGYAN.

Többféle bejelentkezéssel is hozzászólhatsz

Legolvasottabb posztok